Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Overhemden met korte mouwen

Overhemden met korte mouwen zijn perfect voor wanneer de temperatuur stijgt en het te warm is om een overhemd met lange mouwen te dragen. Zo behoudt u toch de stijlvolle uitstraling van een overhemd. Door de stijlvolle uitstraling zijn de overhemden met korte mouwen perfect om in te zetten als werkkleding. De overhemden met korte mouwen zijn onmisbaar wanneer u wilt dat uw medewerkers er netjes en representatief uitzien. U vindt bij Overhemdenwereld een ruim assortiment aan overhemden, waaronder de overhemden met korte mouwen. De overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u de nette bedrijfskleding combineren met de huisstijl van uw bedrijf. De overhemden met korte mouwen zijn geschikt voor verschillende branches, zoals de horeca, hospitality of zakelijke dienstverlening. 

Meer lezen >

Overhemden met korte mouwen bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de overhemden met korte mouwen te bedrukken naar uw wensen. Voor de bedrukking kunt u denken aan uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de overhemden met korte mouwen te laten borduren. Door een bedrukking of borduring krijgen de overhemden een nog stijlvollere uitstraling. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. De overhemden met korte mouwen kunnen besteld worden in een brede maatvoering, waardoor er voor iedereen een passend overhemd tussen zal zitten. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de overhemden met korte mouwen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! 

Meer lezen >

Overhemden met korte mouwen online bestellen

U kunt de overhemden met korte mouwen eenvoudig online bestellen. Het bestellen van de overhemden met korte mouwen is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf één stuk. Door de overhemden met korte mouwen te laten bedrukken of borduren met uw logo straalt u niet alleen klasse uit, maar maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf. U kunt het overhemd op zichzelf dragen, maar ook over een T-shirt of onder een trui. Met deze overhemden heeft u dus veel draagmogelijkheden. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met en van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de mail of telefoon en we helpen u altijd graag verder. 

Meer lezen >

Meer lezen >